Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (4.64 secunde)
Si deputatul PDL Danut Liga este doctorand in relatii internationale, iar fostul ministru al comunicatiilor, Razvan Mustea, este doctor in stiinte economice.
Danut Cornoiu - judecator la Sectia I civila, Alina Sorinela Macavei - judecator la Sectia I civila, Elena Carcei - judecator la Sectia a II-a civila, Aurelia Motea - judecator la Sectia a II-a civila, Gabriela Elena Bogasiu - judecator la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal, Luiza Maria Paun - judecator la Sectia de Contencios Administrativ si Fiscal si Tatiana Gabriela Nastase - judecator la Sectia a II-a civila.
Danut Andrusca - Ministrul Sanatatii: Sorina Pintea, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare - Ministrul pentru Mediul de Afaceri:
La cele doua manifestari au participat George Cojocaru, presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Catalin Trifu, directorul Romexpo, Aurelientu Popescu, presedintele executiv al Federatiei Patronale din Industria Usoara (FEPAIUS) si Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director executiv al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai firmelor expozante de la TINIMTEX.
Am crescut dobanzile la depozitele in dolari, intrucat aceasta este tendinta inregistrata pe piata monetara internationala si ni se pare normal ca si clientii BCR sa beneficieze de o astfel de evolutie“, explica Danut Bunea, vicepresedinte executiv al BCR.
Asa cum rezulta dintr-o hotarire de CA a acestei asociatii, din iunie 2000, din conducere faceau parte Stefan Ilinca (presedinte CA), vicepresedintii Gheorghe Netoiu si Nicu Gheara, precum si membrii CA Constantin Ilinca, Ionel (Jean) Nitulescu, Angela Bujor, Danut Sendrea, Linga Nicolae si Petre Deselnicu.
„Evenimentul urmareste concentrarea intr-o singura locatie a surselor de creditare pentru agentii economici constanteni”, a declarat cu acest prilej Ion Danut Juganaru, vicepresedinte al CCINA.
In prezenta prefectului Danut Culetu si a board-ului de conducere al Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, in cursul diminetii de ieri a avut loc inaugurarea si ceremonialul religios de sfintire al sediului noului IMM Business Center.
Ca urmare a articolului, prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, a sesizat Guvernul in vederea adoptarii masurii de reinstituire a pazei militarizate la podurile dunarene, insa nici la ora actuala podurile proiectate de Anghel Saligny, precum si cele realizate de urmasii acestui genial inginer roman, nu au asigurata paza cu unitati de jandarmi sau cu alte structuri militarizate.
Doua treimi le reprezinta alte costuri, de regie si manopera", a declarat Danut Aribasoiu, patronul SC ARI'S SRL Craiova, producator de mobila.
Suntem in fata unei situatii cu care nu ne-am mai confundat pana acum", a subliniat prefectul Danut Culetu, in conditiile in care prin vanzare terenurile trec din domeniul public in domeniul privat.
Partea romana a fost reprezentata de Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al aceleiasi institutii reprezentative pentru mediul de afaceri constantean, Florentina Ioanei, director executiv adjunct al Directiei Regionale Vamale Constanta si de alti oficiali ai autoritatilor vamale constantene, alaturi de numerosi reprezentanti ai unor companii locale.
La randul lui, prefectul Danut Culetu a afirmat cu aceeasi ocazie faptul ca in domeniul constructiilor din tara noastra este necesara cresterea calitatii, tinand cont de faptul ca din informatiile pe care le detine reprezentantul Guvernului in teritoriu, apartamentele situate in imobile de vacanta amplasate pe plajele din Bulgaria sunt executate la o calitate superioara cu mult celor din judetul Constanta.
La eveniment au participat Iod Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA, Rodica Marinica, managerul proiectului din partea Fundatiei Scoala Romana de Afaceri, dr.
Ministerul Agriculturii vrea sa majoreze sumele alocate prin Programul Fermierul in cofinantarea proiectelor Sapard pentru investitiile in zootehnie si sectorul procesarii produselor agricole si piscicole, a declarat ieri secretarul de stat Danut Apetrei.
Cu o prezenta extrem de numeroasa care aproape ca a depasit capacitatea salii de conferinte a institutiei camerale constantene, seminarul "Export 2006-judetul Constanta" i-a avut ca participanti pe Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al aceleiasi institutii, Nicolae Romulus Buzdun, subsecretar de stat la MEC, dr.
Prefectul de Constanta, Danut Culetu, a declarat recent ca s-a gasit o solutie privind cheltuielile pentru serviciul de Salvamar, care, potrivit unei ordonante de urgenta trebuia asigurat din bugetul local.
La eveniment au participat Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general si vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Maria Grapini, presedintele FEPAIUS, Aurelientiu Popescu, presedintele executiv al aceleiasi organizatii patronale, George Cojocaru si Catalin Trifu, presedintele si respectiv directorul societatii Romexpo SA, precum si numerosi reprezentanti ai firmelor premiate si nu numai.
Sunt prezenti la lucrarile seminarului Ion Danut Juganaru, director general executiv al CCINA Constanta, Florentina Dospinescu, reprezentant ANTREC, Marian Zidaru, directorul Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National Constanta, Aurora Mavrodin, reprezentant al Inspectoratului Protectiei Mediului Constanta, Indira Abdulvoap, economist, Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra".
La aceasta editie a Expozitiei Denta&Pharma sunt prezente un numar de 35 de firme ce isi prezinta oferta de tehnica dentara si produse farmaceutice pe o suprafata de expunere de 308 mp, a declarat cu aceasta ocazie Ion Danut Juganaru, director general executiv si vicepresedinte al institutiei camerale constantene.
google-analytics.com